[Om Krumelur]

Krumelur secondhand

Krumelur Secondhand är en butik för använda barnkläder, leksaker och övriga produkter som är redo att älskas av nya barn. Du lämnar in hela och rena saker som ni inte längre har användning för och får 30% av försäljningspriset.

Priserna sätts av butikspersonalen. Detta gör att ditt jobb blir minimalt samtidigt som butiken har en enheltig prissättning. Har du produkter du inte vill sälja för under ett visst pris meddelar du butiken detta.

De 70% av försäljningspriset som butiken behåller ska täcka hyra, telefon, bankavgifter, försäkring, personal och övriga utgifter.

Produkterna lämnas i butiken efter överenskommelse. Framöver kanske vi ändrar till att ha fasta inlämnigsdagar då du inte behöver säga till innan.

Butiken drivs av Madeleine Klar via företaget Deleine EF.

Vad säljs

Barnkläder upp till stl. 170. Ytterkläder efter säsong. Leksaker, barnprodukter såsom bärselar, skötbäddar, nappflaskor m.m. 

vilket skick

Produkter som kommer säljas i butiken är hela och rena. Du som inlämnare kollar så det inte är hål, fläckar eller förlorade knappar etc. Tvätta allt före inlämning.

Var

Butiken finns på Kungsbackavägen 1, 517 34 Bollebygd.